ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας.
  EUROBANKΑρ. Λογαριασμού: 0026-0201920201192354
  IBAN: GR3202602010000920201192354
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: HYDROFUN ΕΠΕ

  Μετά την κατάθεση σας παρακαλούμε να επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@led-display.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210 3642031-2

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Τηλεφωνικά
  Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στα τηλέφωνα 210 3642031-2
 • Με e-mail
  Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Το τμήμα πωλήσεων του www.hydrofun.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
 • Παραλαβή από την έδρα μας
  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στο Περιστέρι, Πάροδος Ιασίου, ΤΚ 12136
  Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας θα πρέπει απαραίτητα να έχετε πρώτα δώσει την παραγγελία σας στους συνεργάτες μας ώστε να γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας και κράτηση στο όνομα σας.
  Στην περίπτωση επίσκεψης στο κατάστημα χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει κράτηση είναι πιθανόν να μη μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
 • Παρ’ όλη την προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, υπάρχει περίπτωση κάποιος προμηθευτής μας να έχει καταργήσει κάποιο είδος χωρίς προειδοποίηση. Λόγω λοιπόν των εκατοντάδων ειδών που διαθέτουμε στα ηλεκτρονικά μας ράφια, ενδέχεται να υπάρχει κάποια έλλειψη. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει συνήθως με υπηρεσία courier. Για ορισμένες περιοχές που η αποστολή δεν είναι εφικτή μέσω courier, π.χ. δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους πακέτου, όπου η παράδοση του με courier δεν είναι δυνατή θα γίνεται χρήση ΕΛΤΑ ή πρακτορείου μεταφορών.
Η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός 24-48 ωρών, εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Οι αποστολές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου – Κυριακής και αργιών.

Σε περίπτωση αποστολής με courier σε δυσπρόσιτη περιοχή το δέμα θα παραμένει στο πλησιέστερο τοπικό γραφείο και θα παραλαμβάνεται από εκεί. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης ακόμα και σε δυσπρόσιτη περιοχή μετά από συνεννόηση με την ACS και με την κατά περίπτωση επιπλέον χρέωση.